Algemene   Stichting   Activiteiten   en   Belangenbehartiging voor  Senioren in de   Noordoostpolder  
/

INFORMATIE

 

Busreizen

Onze busreizen zijn al jaren een groot succes. Wanneer de reis is volgeboekt kunt u zich op de wachtlijst laten plaatsen als de reis nog moet plaats vinden, want de praktijk heeft geleerd dat er door omstandigheden nog vaak afvallers zijn.

De dagreizen zijn zeer gewild.

Eerst aanmelden, daarna betalen!
Betalingen eendaagse- en meerdaagse reizen en Reis en Annuleringsverzekering

Er worden ons regelmatig vragen gesteld over de betaling van de eendaagse- en meerdaagse reizen. Zorg ervoor dat u uiterlijk 2 weken van tevoren de door u geboekte reis betaald. Bij meerdaagse reizen dient, i.v.m. het betalen van een voorschot aan de touroperator, de betaling eerder plaats te vinden.

Helaas komt het wel eens voor dat sommige deelnemers op het laatste moment wegens ziekte of andere reden de reis moeten annuleren.

Voor degenen die geen annuleringsverzekering hebben afgesloten kan dat vervelende financiële gevolgen hebben. Immers, wij zijn ook gebonden aan betalingsverplichtingen.

Sluit daarom vóór elke reis die u boekt een reis- en annuleringsverzekering af bij uw assurantiekantoor of bij uw bank.

Als u vaker in één jaar aan reizen deelneemt dan is een doorlopende reis en annuleringsverzekering aan te bevelen. U betaalt dan maandelijks een vast bedrag en dat kan aanzienlijk voordeliger zijn.

Naam: StABS – NOP

Bank: NL31 RABO 0315 0832 39

Vermeld bij de omschrijving welke reis de betaling betreft.

------------------------------------