Algemene   Stichting   Activiteiten   en   Belangenbehartiging voor  Senioren in de   Noordoostpolder  
/

INFORMATIE

 

ONDERWERPEN:

Enquête ‘Namens Nederland’ 

Fusie ANBO met de PCOB

Enquête ‘Namens Nederland’

NL2025 is samen met meer dan 70 mede-initiatiefnemers een nieuwe editie ‘Namens Nederland’ gestart, één van de grootste enquêtes in Nederland. Ook ANBO-PCOB doet mee met dit initiatief. 

Het invullen van de enquête wordt zeer op prijs gesteld en kan nog tot eind maart. 

Ga naar de website: www.NL2025.nl en vul de enquête in!

Fusie ANBO met de PCOB

Ook ANBO en PCOB staan aan het begin van een jaar waarin zij de nieuwe vereniging ANBO-PCOB samen vorm zullen gaan geven.
Twee bonden die elkaar versterken als belangenbehartigers, met de kracht van één stem, naar de politiek en andere organisaties. Het samengaan heeft ook als doel dichter bij ons als leden te komen, onze wensen te horen en meer faciliteiten en activiteiten te bieden. Wij wachten de verdere ontwikkelingen af en berichten u hierover, indien nodig, op deze website.
Het loslaten van de koppeling met het ANBO-lidmaatschap betekent ook dat wij de korting bij onze middagactiviteiten voor ANBO-leden laten vallen. Wij hebben wel besloten om voortaan voor iedereen van het laagste entreebedrag uit te gaan.
Uiteraard kunt u voor ANBO-zaken nog steeds bij ons terecht, zoals bijvoorbeeld bij ons ledencontact (zie tabblad OVER ONS / BESTUUR).

Wil men op de hoogte blijven van wat wij doen dan kan men zich bij ons gratis inschrijven om het bulletin te ontvangen.

De ANBO-advieslijn blijft bestaan. 0348 - 46 66 88 (tussen 10.00 - 15.00)

E-mail: adviesteam@anbo.nl

Wilt u liever advies dicht bij huis, of bij u thuis, dan kunt u met onze eigen StABS-NOP-advieslijn contact opnemen (zie tabblad OVER ONS / BESTUUR).

Het lidmaatschap van een ouderenbond is en blijft echter belangrijk! Hoe meer leden hoe sterker de stem naar degenen die het beleid voor ons uitstippelen.
Ook geeft het lidmaatschap van een ouderenbond u vaak voordelen. Zie ook de winkeliers en bedrijven op tabblad (VOORDEEL).

Eén van de voordelen is de zeer voordelige belastingservice voor de leden. Helaas zijn er te weinig vrijwilligers om deze erg leuke  taak als belastinghulp uit te voeren. Dus hierbij gelijk een oproep aan u (of als u iemand kent) om zich voor dit vrijwilligerswerk aan te melden. Informeer bij onze eigen invullers (zie tabblad OVER ONS / BESTUUR) hoe dit werk is en wat wordt verwacht.

Nog even dit . . . . .
Wij dragen ANBO en dus ook ANBO-PCOB nog steeds een warm hart toe. Een grote krachtige seniorenbond is belangrijk voor alle senioren in Nederland!!
Wie wij ook een warm hart toedragen zijn onze huidige en nieuwe adverteerders. 

Zonder hen is het uitbrengen van dit bulletin niet mogelijk. Veel dank daarvoor!